​Bordbestilling på tlf. 96 56 31 00

BUFFETTER -MINIMUM 10 PERSONER

Buffet 1-7 både i og ud af huset 

Buffet 8 kun i huset 

​BUFFET 1 

  • Skinkestænger med salat og dressing
  • Rødspættefilet med remoulade og citron
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
  • Tærter med grønsager
  • Brieost med frugter

Kr. 149,00

BUFFET 2 

Fiskefilet med remoulade og citron 

Tarteletter med høns aspargessauce 

Croissanter med skaldyrssalat 

Små frikadeller med tzatziki 

Lun  ribbensteg med rødkål 

Svøbt svinemørbrad på årstidens grønt 

Salatfad med dressing 

2 slags oste med frugter 

Kr.: 185,00 

BUFFET 3 

Ovnbagt fisk fra øen Spetsa

Kylingbryst med flødeost rørt med basilikum

Lam​meculotter med tzatziki 

Græske kartofler med oliven

Græsk valnødddekage 

Kr.: 198,00

BUFFET 4 

Røget dyrekølle med æggestand og marinerede brombær 

Bagt laks med tomatsalsa

Tærter med grøntsager

Urtebagt kyllingfilet 

Hvidløgsmarineret svinemørbrad 

Kartofler med spidskål, citron og krydderurter

Salat med fennikel, appelsin og valnødder 

Frugttærte med cremefraiche 

Brød og smør

Kr.: 210,00

BUFFET 6

Varmrøget laks med grønne asparges og dilddressing 

Løgtærte med seranoskinke 

Rosastegt kalvefilet med fransk sød sennep og basilikum

Bagte svinekæber med grillede grønsager 

Små timian kartofler 

Krydderurtesauce 

Bladet salat med dressing

Osteanretning med frugter og valnødder

Kr.230,00

BUFFET 7

Fiskebuffet bestående af 10 slags fiskereter alt efter årstiden 

Hertil salat, små krydderkartofler og forskellige brød 

Kr.: 285,00

BUFFET 8 BEMÆRK KUN I HUSET

Velkomstdrink: kirr, hyldeblomst, cava eller Asti martini

Foretten serveres ved bordet, her kan der vælges mellem vores forretter (bemærk der kan forekomme tillæg ved enkelte forretter) 

Hovedret og dessert serveres på buffet: 

3 slags kød 

3 slags salater

2 slags kartofler 

2 slags saucer 

2 slags desserter 

Vælg mellem; 

Kød:

Glaseret skinke, BBQ grillben, marineret kalkun, baconstegt kyllingbryst, lammekøller, andebryst, kalvefilet, oksetyndsteg og krydderkam

Salat:

Salatbar(fad), bulgursalat, appelsinsalat, broccolisalat, rucolasalat, spinatsalt og ærtesalat

Kartofler:

Små stegte kartofler, bagekartofler, karoffelsalat, flødekartofler, Mexicokartofler, græske kartofler, Munchs kartofler og bagte rodfrugter

Saucer: 

Bearnaise, rødvinssauce, pebersauce, bordelaise og krydderurtesauce 

Desserter: 

Pæretærte, frugttærte, citronfromage, chokoladekage, ostelagkage, osteanretning, vaniljeis og frugtfad

Kr. 329,00

​Kontakt

​​Restaurant Munchs

Strandvejen 31, 1, Tornby
9850 Hirtshals

Tlf.: 96 56 31 00

E-mail: kongerslev1@mail.dk

CVR: 28426038

http://www.restaurantmunch.dk

​Åbningstider

Restauranten er  lukket for a la carte. 

Åbent for fester og arrangementer

Bordbestilling

​​Bordbestilling på tlf. 96 56 31 00

Du kan ringe og bestille bord inden for restaurantens åbningstider. 

*** Bemærk at borde IKKE kan reserveres over e-mail beskeder.