​Bordbestilling på tlf. 96 56 31 00

​BUFFETER - MINIMUM 10 PERSONER

Buffet 1-7 både i og ud af huset

Buffet 8 kun i huset

BUFFET 1

- ​Skinkestænger med salat og dressing

- Rødspættefilet med remoulade og citron

- Frikadeller med kartoffelsalat

- Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder

- Tærter med grøntsager

- Brieost med frugter

Kr.: 159,00

​BUFFET 2

- Fiskefilet med remoulade og citron 

- Tarteletter med høns i aspargessauce 

- Croissanter med skaldyrssalat 

- Små frikadeller med tzatziki 

- Lun ribbensteg med rødkål 

- Svøbt grisemørbrad på årstidens grønt 

- Salatfad med dressing 

- 2 slags oste med frugter 

Kr.: 198,00 

BUFFET 3

​- Tunsalat

- Musaka

- Lam​meculotter med hvidløg, citron og timian 

- Græske kartofler

- Eanthia kartofler(løg, champignon, peber, bacon, tomat, skinke, hvidløg, ost og fløde)

- Græsk salat med tzatziki

- Appelsinsalat med oliven

- Græsk valnødddekage 

Kr.: 218,00

BUFFET 4 

- Røget dyrekølle med æggestand og marineret brombær 

- Bagt laks med tomatsalsa

- Tærter med grøntsager

- Urtebagt kyllingefilet 

- Hvidløgsmarineret grisemørbrad 

- Kartofler med spidskål, citron og krydderurter

- Salat med fennikel, appelsin og valnødder 

- Frugttærte med cremefraiche 

Kr.: 229,00

BUFFET 5

​- Varmrøget laks med grønne asparges og dilddressing 

- Løgtærte med seranoskinke 

- Rosastegt kalvefilet med fransk sød sennep og basilikum

- Bagte grisekæber med grillede grøntsager 

- Små timian kartofler 

- Krydderurtesauce 

- Blandet salat med dressing

- Osteanretning med frugter og valnødder

Kr.:259,00

BUFFET 6

- Koldt fiskefad med rejer og asparges

- Cæsarsalat med kylling, parmesan og pinjekerner

- Små mørbradbøffer i champignon a la creme

- Rosa stegt kalvefilet med grønne asparges i svøb

- Marineret svinekam med stegte grøntsager

- Fløde kartofler

- Salatfad med dressing

- Valnøddetærte med frugter og cremefraiche

Kr.: 269,00

BUFFET 7

​Fiskebuffet bestående af 10 slags fiskeretter alt efter årstiden 

Hertil salat, små krydderkartofler og forskellige brød 

Kr.: 289,00

BUFFET 8 BEMÆRK KUN I HUSET

​- Velkomstdrink: kirr, hyldeblomst, cava eller Asti martini

​- Forretten serveres ved bordet, her kan der vælges mellem vores forretter (bemærk der kan forekomme tillæg ved enkelte forretter) 

- Hovedret og dessert serveres på buffet: 

3 slags kød 

3 slags salater

2 slags kartofler 

2 slags saucer 

2 slags desserter 

Vælg mellem; 

Kød:

Glaseret skinke, BBQ grillben, marineret kalkun, baconstegt kyllingbryst, lammekøller, andebryst, kalvefilet, oksetyndsteg og krydderkam

Salat:

Salatbar(fad), bulgursalat, appelsinsalat, broccolisalat, rucolasalat, spinatsalt og ærtesalat

Kartofler:

Små stegte kartofler, bagekartofler, karoffelsalat, flødekartofler, Mexicokartofler, græske kartofler, Munchs kartofler og bagte rodfrugter

Saucer: 

Bearnaise, rødvinssauce, pebersauce, bordelaise og krydderurtesauce 

Desserter: 

Pæretærte, frugttærte, citronfromage, chokoladekage, ostelagkage, osteanretning, vaniljeis og frugtfad

Kr. 349,00

​Kontakt

​​Restaurant Munch

Strandvejen 31, 1, Tornby
9850 Hirtshals

Tlf.: 96 56 31 00

E-mail: kongerslev1@mail.dk

CVR: 28426038

http://www.restaurantmunch.dk

​Åbningstider

Restauranten er åbent for a la carte. 

Mandag til fredag kl. 16.00

Lørdag og søndag kl. 12.00.

Bordbestilling

​​Bordbestilling på tlf. 96 56 31 00

Du kan ringe og bestille bord inden for restaurantens åbningstider. 

*** Bemærk at borde IKKE kan reserveres over e-mail beskeder.