​Bordbestilling på tlf. 96 56 31 00

​Dagens menu

Take away.

Alle åbnings dage har vi også stjerneskud, fiskeburger og kalvewiener.​

Alle 4 dage.

​2 retter.

Rejecocktail med dressing og flutes,

Wienerschnitzel af gris med ærter, brasede kartofler og smørsauce.

Kr.: 159,00

Dessert.

Æblekage med flødeskum.

Kr.: 45,00

Torsdag den 15. april.

Mørbradbøffer med salat, krydderkartofler og svampesauce.

Kr.: 108,00

Stegt flæsk med persillesauce.

Kr.: 118,00​

Fredag den 16. april.

Herregaardsbøf med salat, ærter, pommes frites og bearnaisesauce.​

Kr.: 118,00

Fish and chips med ​tatarsauce.

Kr.: 128,00

Sprængt kalvespidsbryst med grøntsager.

Kr.: 139,00

Oksemørbrad med fyldte portobellosvampe, salat, bagt kartoffel pure og rødvinssauce. Kr.: 169,00

Lørdag den 17. april​

Herregaardsbøf med salat, ærter, pommes frites og bearnaisesauce.​

Kr.: 118,00

Fish and chips med ​tatarsauce.

Kr.: 128,00

Sprængt kalvespidsbryst med grøntsager.

Kr.: 139,00

Oksemørbrad med fyldte portobellosvampe, salat, bagt kartoffel pure og rødvinssauce. Kr.: 169,00

Søndag den 18. april.

Flæskesteg med tilbehør.

Kr.: 108,00

Økologisk frilandsnakkesteg med tilbehør.

Kr.: 149,00

​​

Vi har plads til en frokostordning​ på ca. 30 - 40 personer, ring og forhør.

​​

Take away  bestilles på telefon 96563100

​Kontakt

​​Restaurant Munch

Strandvejen 31, 1, Tornby
9850 Hirtshals

Tlf.: 96 56 31 00

E-mail: kongerslev1@mail.dk

CVR: 28426038

http://www.restaurantmunch.dk

​Åbningstider

Restauranten er lukket,

men åbent for take away torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 17.

Bordbestilling

​​Bordbestilling på tlf. 96 56 31 00

Du kan ringe og bestille bord inden for restaurantens åbningstider. 

*** Bemærk at borde IKKE kan reserveres over e-mail beskeder.